شما فرکانس رم رو بگذارید روی 1333
ولتاژ رم رو AUTO
اعداد تایمینگ اونها که 9 هستند به 11 تغییر بدید
TRAS رو به 27 تغییر بدید
TRFC=181
با این راحت بالا میاد .
XMP هم دیسیبل کنید
ببخشید من چون دو تا رم دارم و تو اسلاید های یک و سه (سفید ) جا زدم به خاطر همین تنظیمان کانال B رو عوض نکرده بودم که اونم الان عوض کردم
شما فرکانس رم رو بگذارید روی 1333
ولتاژ رم رو AUTO
اعداد تایمینگ اونها که 9 هستند به 11 تغییر بدید
TRAS رو به 27 تغییر بدید
TRFC=181
با این راحت بالا میاد .
XMP هم دیسیبل کنید
sasha1360 (22-01-16)
|
مهندس انجام شد
سیستم که بالا میاد منتها زمان هنگ کردنش کم و زیاد داره بهترین راه فهمیدنش زمانیه که میزارید لینوکس نصب بشه اگر مشکلی داشته باشه خیلی سریع نشون میده
مموری رو بگذارید روی 1.65 ولتاژش روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sasha1360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
trfc را روی 185 ست کنید .
tras هم 29
اگر باز هم با این تغییرات مشکل باقی بود مشکل سازگاری رم با مادربرد مطرح هست باید با رم دیگه تست بگیرید .
sasha1360 (22-01-16)
مهندس مشکلش حاد تر شد چون یه دفه ای وسط بالا اومدن هنگ می کنه و دور فن سی پی یو میره بالا و چراغهای کیبرد هر سه تاش با هم روشن و خاموش می شن
با چه تغییراتی اینطوری شد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sasha1360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ رم رو دوباره بگذارید روی auto
دنبال رم ddr3 باشید برای تست .
sasha1360 (22-01-16)
]با تغییرات قبلی الان نتیجه تغییرات اخر رو هم خدمتت عرض می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ریز جزئیات تغییرات رو بهم بگید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sasha1360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sasha1360 (22-01-16)
|
مشکل دور فن بالا و خاموش روشن شدن چراغ ها برطرف شد ولی باز هم هنگ می کنه
این مورد رو هم اعمال کن . فرکانس رم رو روی 1066 بگذاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sasha1360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست کرامی شما رم DDR3 برای تست از کسی بگیر و با اون رم تست کن . نتیجشو رو اعلام کن .
sasha1360 (22-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks